Om Oss

PLATTSÄTTARE

 

Vi har en plattsättare med våtrumsbehörighet ifrån BKR - Byggkeramikrådet (Sveriges stora auktoritet inom kakel och klinker), som även är innehavare av ett ID06-kort som krävs för behörighet enligt BBV.

 

Våran plattsättare har jobbat med plattsättning i 10 år, och deltar i utbildningarna som krävs för att hålla sig uppdaterad, samt för att få utföra tätskikts-/plattsättningsarbeten enligt BBV.

 

Han är väldigt serviceinriktad, otroligt nogrann, snabb och ordentlig. Det är viktigt för honom att kunden är nöjd, och han ger även gärna tips som underlättar planeringen för kunden - baserat på sin erfarenhet i branschen.

 

VVS-Montör

Vi har en VVS-montör med certifikat som även han har jobbat 10 år i branschen, som under den tiden har stött på allt ifrån stamrenoveringar, till inkopplingar, till mindre servicejobb som ni kan tänkas behövas. Han gillar att hitta nya lösningar tillsammans med kunden vare sig det gäller nya eller gamla rör. Han drar värmeslingor, konsulterar och utför service och byten av element - installerar värmepannor, hjälper till vid stopp i rören.

 

Båda dessa herrar är såkallade multitalanger - och är otroligt trevliga att ha och göra med, så dra er inte för att höra av er och ställa frågor om ni undrar över något.

 

Vi är medlemmar i Säker Vatten, och på deras hemsida kan ni hitta vårat bolag om ni skriver in namnet i sökfältet. Ett tips är att alltid göra detta när ni vill ha hjälp utav VVS företag, då det inte är alla som är anslutna till detta och försäkringsbolag ställer sig bakom Säker Vatten i att det är fackmannamässsigt utfört samt att man är försäkrad upp till minst 10.000.000kr. Det är en trygghet för kunden helt enkelt.

 

OM OSS

Vi jobbar med kunden i fokus, samtidigt som vi brinner för våra hantverk. På detta företag har vi otrolig yrkesstolthet och utför våra jobb på bästa möjliga sätt.

Våra tjänster - och helhetslösningar

 

Vänd er till oss om ni planerar att renovera badrum, eller göra om köket med allt vad det innebär.

Vi har lång erfarenhet av att montera IKEA-Kök, samt har kontakterna som krävs för att kunna leverera en helhetslösning till er.

IKEA KÖK I SOLNA

Här har vi monterat hela köket, satt plattor, monterat ho, blandare och diskmaskin och hjälpt till med proppning i samband med rivning.

BADRUM I VALLENTUNA

Här har vi enbart utfört VVS-montage. Vi bilade upp för brunn, satte av ballofixer inför rivningen, samt installerade dusch och blandare.

Följ oss på Facebook

Ace Building Enterprise AB

 

KONTAKTA OSS

HÖR AV ER FÖR OFFERT

 

Vi svarar snabbt på frågor via mail.

© Copyright. All Rights Reserved.